Eric - Fransson
Johan A - Jesper K - Nilsen - Linus
Jonte (mv)
Avb: Rakke, Alex, Jesper B, Simon.
Ännu ett toppmöte i serien och vi har vid seger en liten chans att rycka lite. Tändvätska nog borde man tycka.
Men matchen speglades från vår sida mest av slarvigt passningspel och mycket orörligt. Klyschan att inställning slår klass kom verkligen till sin rätt!
Första halvlek ligger vi fel i positionerna och dom kan ganska enkelt hitta upp mot deras forwards men dom skapar inte speciellt mycket. Eller inget alls kanske man skall säga.
Vi slår mest långbollar på djupet och får inte igång något rull alls. Mest beroende av att vi står stilla och inte visar oss och vill ha boll. Trots detta så är det vi skapar dom chanser som uppstår
och vi är även dom som gör 1-0 efter ett fint avslut av David!
David som för övrigt är väl en av få som får godkänt. Sprang överlägset mest av alla! Andra halvlek måste det bli skärpning!
Så andra halvlek och den blir tyvärr inte bättre. Dom lyckas lite enkelt göra 1-1 och sedan även 2-1 då vi inte får bort bollen efter nedsläpp i straffområdet. Detta nedsläpp kom av att domaren dömde bort ett mål för dom då
stolpen inte stod på sin rätta plats. Rätt eller fel?! Vet inte men aldrig varit med om att man dömer ett bort ett mål efter att dömt mål då stoppen flyttat sig!
Vi fortsätter med våra långbollar och med kvarten kvar lyckas vi kvittera. Kanske inte rättvist men det är det inte alltid i fotboll! Men så händer det som inte får ske. Dom lyckas återigen på enkelt sätt göra mål och detta står sig matchen ut!
Ett riktigt bottennapp från vår sida men all heder till Studenterna som spelar efter sin förmåga. Springer helt enkelt mer än oss.
Dom vinner helt enkelt på att dom springer mer än oss. Springer mer än oss? Vi som är tippade i botten borde verkligen springa mer än alla andra lag för att överleva men känslan är att vi tror vi är bättre än vi är!
Alla pratar om att spela som Barcelona och det kanske vi inte kan men varför Barcelona kan beror till stor del på att just dom springer mest av alla lag! DÅ kan man rulla boll.
Nu glömmer vi denna matchen och tar nya tag.
Både på träning och match. Har varit lite lojt sista tiden på träningarna så nu är det dags att börja ta jobbet för varandra. Då kan vi börja en ny period med härliga matcher igen!